header06.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
Sieb Vegter lid in de orde van Oranje Nassau

Sieb Vegter geridderd in orde van Oranje Nassau. Voor het verslag van RTV Nof klikt u op "lees verder"

 

Op donderdag 16 november 2017 ontving Sijbrigje Elisabeth Vegter uit Kollumerpomp een Koninklijke Onderscheiding. Mevrouw Vegter is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij kreeg de Koninklijke versierselen uit handen van burgemeester Bearn Bilker van de gemeente Kollumerland c.a. Van 1977 tot 2017 was mevrouw Vegter vrijwilliger bij het IJsstadion Thialf te Heerenveen. Zij fungeerde o.a. als jurylid en nationaal scheidsrechter bij diverse trainingswedstrijden en topteams van de Koninklijke Nederlandse Schaats Bond. Van 2000 tot 2017 was decorandus lid van de technische commissie van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond. Zij fungeerde als coördinator en gaf advies aan leden van het hoofdbestuur en medewerkers van het bondsbureau. Vanaf 2005 tot 2015 was mevrouw Vegter voorzitter van de Kaatsvereniging De Trochsetters te Ee. Van 2011 tot 2017 was mevrouw bestuurslid van de Bond van IJsclubs, Gewest Fryslân van de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond. Image