Regenachtige federatiepartij 28 juni 2017
ImageVoor het verslag klikt u op "lees verder" De pupillen- en de welpenjeugd waren te gast bij kv de Trochsetters. Onder zeer regenachtige weersomstandigheden moest er worden gekaatst. Maar de jongens en meisjes hadden er weinig last van. Met prachtige zitballen en zo nu en dan een bovenslag kwamen er uiteindelijk de volgende winnaars. 1. Bij de welpenjongens was de 1e prijs voor Jacob Boersma, Jelle Jan Dijkstra en Kees Sonnema. 2e waren Stijn de Haas, Jille Jongsma en Willem Jan Tibma. 2. De kransen bij de welpen meisjes waren voor Doutsen Veendorp en Marije Keegstra. De 2e prijs was voor Nynke Keegstra en Laura Allema. 3. Bij de wat oudere jeugd, de pupillen jongens, ging de 1e prijs naar Peder Dijkstra en Kornelis Visser. 2e prijs voor Wybren de Jong en Jan de Hoop. 4. De uitslag bij de pupillen meisjes was als volgt: 1e prijs voor Suzanne Allema en Annet Haaksma; 2e werden Willianke Sipma en Leann Wijma. Al was het regenachtig, iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis.

Schrijf u hier voor onze nieuwsbrief.

U bent onze 844208ste bezoeker.