Pearke keatsen Ee groot succes, 17 aug 2017
ImageVoor het verslag klikt u op lees verder, foto's op facebook van kvdetrochsetters. De tweede donderdag van de bouwvak is zoals gebruikelijk het “pearkekeatsen”aan de beurt. Altijd is deze partij een groot succes. Dit jaar was het weer verdeeld over vier categorien. Elk pearke kon drie keer kaatsen. In de B en C klas zelfs 4 keer. Het werd voor sommigen wel een echte uitputtings slag. De eerste prijs in de A-klas was voor Jantina Rozema en Herman Sprik. Tweede Aletta Keegstra-Sipma en Gerard Sipma. De B-klas was een prooi voor Eshter Sijtsma en Meindert de Jongjr. Tweede Lieuwe Sijtsma en Johanna Bos. Derde prijs voor Halbe Mossel en Antsje Mossel- van der Wagen . Ook nog een vierde prijs was er voor Pieter Wouda en Grytsje Haaksma. Laats genoemde was ingevallen voor Sippy Hiemstra die door een enkelblessure was uitgevallen. In de C-klas ging de krans naar Grietine Krol en Anne Geert Krol. Tweede Antje de Jong-Botter en Jaap Zijlstra. Derde prijs was er voor Edwin de Vries en Baukje Kroodsma. Vierde ging naar Janna de Jong en Andries Zijlstra. Als laatste was er ook nog een D-klas. De krans was hier voor Marjon van der Wielen en Jelmer Hoekstra. Tweede werden Sietse Wijbenga en Marloes van der Wal. Deze partij werd gesponsord door Sietse Wijbenga Hoveniers. Na de prijsuitreiking was er nog een optreden van Sipke de Boer. Het bleef nog lang heel gezellig!

Schrijf u hier voor onze nieuwsbrief.

U bent onze 844195ste bezoeker.