header05.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
Ledenpartij jeugd in Ee 14 juli 2017
ImageVoor het verslag en foto,s klikt u op "lees verder" Op vrijdag 14 juli organiseerde K.V. De Trochsetters een kaatspartij voor de jeugd. Er deden aan deze wedstrijd 32 kaatsers mee. In 4 verschillende klassen werd gestreden om de kransen. Bij de beginners ging de 1e prijs naar het partuur van Marije de Haan en Vere Kok.Zij wisten al hun partijen te winnen. Bij de C-jeugd kaatsten 4 parturen om de prijzen.Na 3 omlopen hadden 3 parturen evenveel eersten. Er moest druk gerekend worden. Uiteindelijk bleek het onderlinge resultaat beslissend. De kransen waren voor Iwan Stellema en Fleur Hofstra. De tweede prijs ging naar Jannard Sipma en Marrit de Jong. Zij hadden hun wedstrijd tegen Iwan en Fleur verloren. In de B- klasse, ook met 4 parturen, wonnen Perrie Meindertsma en Tjipke Jan Borger alle drie partijen. Zij werden daarmee eerste en kregen de kransen omgehangen. De 2e prijs was voor het partuur van Annet Haaksma en Ids Bouma. Voor de categorie van de A- jeugd hadden zich 11 deelnemers gemeld. Na een spannende wedstrijd waren de kransen voor Esther Wolters en Tineke Borger.Als 2e eindigden Willianke Sipma, Hessel Veendorp en Chantal van de Veen. De 3e prijs ging naar Pier Jan Reitsma en Doutsen Veendorp Image . Image . Image . Image . Image . Image . Image . Image . Image . Image . Image