header02.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
Ledenpartij 19-05-2017
ImageJacco en Grietine in de kransen. Voor het complete verhaal klikt u op "lees verder"

De eerste ledenpartij kon nu wel doorgaan, al was het nipt. Er stonden maar 9 deelnemers op de lijst en dit mag voor de volgende partij wel wat meer zijn. Maar de 9 leden die er wel waren hebben een prachtige partij gekaatst. Spannend werd het zeker. Met 4 partuur moest er drie keer gekaatst worden. Voor sommigen nog een hele klus. De weergoden zaten ons mee. Volgens buienradar werd het de hele avond regen. Met bakken uit de lucht. Dat buienradar niet altijd gelijk heeft kwam nu goed uit. De eerste omloop werd het in beide partijen 5-4. Spannend dus. Richtsje Eisinga, Fokke Meierink en Meindert de Jong jr. wonnen hun eerste partij van Andele Veltman en Yorick van der Hoek. Ook Jacco de Jong en Grietine Krol wisten hun partij te winnen van Gauke Bouma en Marten Wouda. De tweede omloop wonnen Richtsje cs. van Gauke en Marten. Ook Jacco en Grietine versloegen Andele en Yorick. Toen kwam er een broederstrijd. Jacco en Meindert in eigenlijk een finale tegen elkaar. Er werd zeer fanatiek gekaatst. Partuur Richtsje cs. stond met 5-3 voor, maar kon het niet uit maken. Jacco en Grietine bleven er vertrouwen in houden en dit bracht hen tenslotte op 5-5, 6-2 naar de winst. De prijsuitreiking werd bij sponsor de Boerkes gehouden. Mede door hun en loonbedrijf Postma konden de prachtige kransen en enveloppen worden uitgereikt.

Image