header01.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
Grietine, Pieter en Hepie winnen gehaktpartij 10 aug 2017
ImageVoor het complete verslag klikt u op "lees verder" De eerste partij van de bouwvak is weer een feit. De gehaktpartij is als eerste aan de beurt. Sponsor voor dit alles is slagerij Menno Hoekstra uit Anjum. Er werd drie keer geloot. Elke keer weer een ander partuur. Spannende partijen werden er gekaatst. Na de drie partijen waren er 7 kaatsers die alle wedstrijden hadden gewonnen. Door middel van de tegen eersten konden alle prijswinnaars bekend worden gemaakt. De derde prijzen waren voor Freerk Haisma, Julius de Jong en Metsje Zijlstra-Sipma. Tweede Kas Huizinga, Geartsje Leegstra en Baukje Kroodsma. En de kransen gingen naar Hepie de Haan, Pieter Knoop en Grietine Krol. Als extra prijs konden er in de partijen een pond gehakt gewonnen worden, door een bovenslag of zitbal. Dit werd omgeroepen door Sven de Jong in een koeienpak gehesen. Dit tot groot vermaak van het publiek. Na de prijsuitreiking werd er nog even nagezeten onder het genot van muziek van onze dj Renze.