header01.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
Geslaagde federatiepartij Ee, 11 augustus 2017
ImageVoor het verslag klikt u op "lees verder" Vrijdagavond was er een federatiepartij in Ee. Onder goede weersomstandigheden werd er prima en sportief gekaatst. Bij de dames ging de eerste prijs naar Eshter Turkstra en Nynke Dijkstra en de tweede prijs was voor Amarins Meindertsma en Johanna Bos. In de B klas was het zeer spannend. In de finale verliezersronde werd het op 5-5- 6-6 beslist. Klaas Veenstra, Renze Stiemsma en Maghiel Faber verloren, maar kregen toch nog een zakje snoep voor bewezen diensten. Eerste prijs verliezersronde ging naar Adol Braaksma, Meindert de Jong en Dirk Pieter van der Schaaf. In de winnaarsronde wonnen Willem Elzinga, Oene van der Wouda en Jelle Visser. Tweede prijs ging naar Douwe Wierstra, Simon Jan Mol en Tjeerd Jan Boomsma. In de A klas werd er drie keer geloot, doordat er te weinig deelname was. Eerste prijs was hier voor Wiebe Dijkstra en tweede werd Wiebe Wessel Bos. De partij werd mede mogelijk gemaakt door van der Wal groente en fruit te Leeuwarden en Foeke Dijkstra ongedierte beheersing te Oudwoude.