Boerenpartij in Ee, 19 augustus 2017
ImageVoor het verslag klikt u op "lees verder" Een groot aantal deelnemers deden mee aan de boerenpartij. Maar liefst 40 kaatsers stonden op de lijst. Door dit grote aantal konden ze in een A en B-klas kaatsen. In de A-klas waren vier parturen zodat ieder 3 keer konden kaatsen. De eerste prijs was hier voor Pieter Wouda, Harm Sijtsma en Riemer Hoekstra. Tweede prijs was voor Metsje Zijlstra-Sipma, Foppe Marten de Haan en Lars de Jong. In de B-klas werd het een langere dag, hier moesten de prijswinnaars 5 keer kaatsen. Het werd voor sommigen bijna net iets teveel. Maar voor mooie prijzen moet je wel wat voor over hebben. De eerste prijs ging naar Femke Haaksma, Dirk-Jan Schreiber en Sietse Wijbenga. Zij wonnen in de finale van Hendrik Dijkstra, Gauke Bouma en Harm Kroodsma. Derde prijs was er voor Meidert de Jongsr.en Raymond Hoekstra. Nog een vierde prijs was er voor Aaltsje Sipma, Kristine Postumus en Arjen Raap. Voor iedere kaatser was er nog een zak met aardappels. Deze wedstrijd werd gesponsord door de boeren uit Ee en omstreken.