4 jongens uut Ie partij 12 augustus 2017
ImageVoor het verslag klikt u op "lees verder" Foto,s op facebook kvdetrochsetters Zaterdag 12 augustus stond de 2e bouwvakpartij alweer op het programma. Deze partij werd gesponsord door de 4 jonges Ie. Eelke Idsardi, Melle Westra, Teke Meindersma en Aant-Pieter Wijnsma. 30 fanatieke kaatsers (10 parturen) stonden op het veld om hun kaatstalent te showen. Een hevige strijd barstte los voor de prachtige kransen, goedgevulde enveloppen en de schitterende zilveren kaatsbal hangers voor het winnende partuur. Maar liefst de helft van de parturen ging met een goedgevulde envelop naar huis. Na een spannende en gewaagde halve finale in de verliezersronde werd besloten dat de verliezers van deze wedstijd ook nog een prijs mee naar huis mochten nemen. Een zakje snoep wel te verstaan. De prijzen uitgereikt door sponsoren Eelke Idsardi, Teke Meindersma en Aant-Pieter gingen naar: 1e prijs: Richtsje Eisenga, Lieuwe Bote Sytsma, Wiebe-Wessel Bos 2e prijs: Gauke Bouma, Raymond Hoekstra, Freerk Haisma 3e prijs: Sippy Hiemstra, Jelle de Boer, Andele Veltman 1e prijs verliezersronde: Sjoerd Zijlstra, Gerrit de Jong, Marten Wouda 2e prijs verliezersronde: Esther Sytsma, Sietse Wijbenga, sponsor Eelke Idsardi 3e prijs verliezersronde: Geartsje Leegstra, Meinder de Jong, Jaap Zijlstra Aanstaande donderdag 17 augustus staat het pearkekeatsen weer op het programma. Parturen (1 man en 1 vrouw) kunnen zich tot woensdagavond opgeven min. 1 persoon van het partuur moet lid zijn van KV de Trochsetters. Het beloofd een prachtige dag te worden met s avonds een spetterend optreden van Sipke de Boer. Tot dan!