header06.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
30 Juli 2009: Uitslag Pyke partij k.f .de Trochsetters út Ie e.o.
ImageDe uitslag van de tradionele pyke partij in de bouwvak bij k.v. de Trochsetters in Ee, met 12 parturen op de lijst. Sponsor van deze partij is Taxi de Jong uit Ee. Er werd 3 keer geloot. Elke keer een andere maat en na de 3 partijen werden de eersten en tegeneersten op geteld en kwamen de volgende prijswinnaars uit de bus. Deze wedstrijd gaat iedereen met een tasje pykepoaten naar huis.

 

 

Het complete verhaal

Op de eerste lijst waren er 2 spannende partijen tussen Jan Renze Visser, Meindert de Jong, Alianne Knoop en Metsje Sipma, Erwin Postma en Durk de Jong. De overwinning ging naar het trio Jan Renze Visser op 5-5 6-0. Ook de partij tussen Fije Wiersma, Sjack van der Galien, Marten Jan Borger en Jacco de Jong, Pieter Knoop en Durk Veendorp, de laatste slag viel op 5-5 6-4 in het voordeel van Fije Wiersma en cs. In de tweede omloop waren de uitslagen van 5-1 tot 5-3. De derde partij dan gaat het erom, dan weten de kaatsers wie er twee keer heeft gewonnen, en wil je in de prijzen vallen dan moet je zo wie zo drie keer winnen. Na twee omlopen waren er nog 9 kaatsers met twee overwinningen. Een spannende partij was tussen Jan Renze Visser, Hedzer Hoekstra en Durk Veendorp met alles aan de hang ging de winst naar Jacco de Jong, Afke de Vries en Mervin Koudenburg. Uit eindelijk ging de eerste prijs naar ons lid uit Menaldum Miranda Scheffer, zij had 21 punten en 5 tegeneersten. De tweede prijs ging naar Lars de Jong met 21-7 en de derde was voor Fije Wiersma met 21-8. Voor deze drie kaatsers was er ook een krans. De volgende drie dat als tweede prijs geldt zijn Eelke Idsardi, Alianne Knoop en Jan Renze Visser. De derde prijs was Christine Heins, Pieter Knoop en Jurjen Botma. De poedelprijs en het laatste tasje pykepoaten ging naar Pieter Wouda met 6 punten en 18 tegen.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image