header02.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
2 juli 2009: 32 jeugdleden strijden voor de kransen
Image Maar liefst 32 jeugdleden hadden zich opgegeven voor deze ledenpartij. De fraaie prijzen en kransen waren beschikbaar gesteld door IJzerhandel Raadsma. Klik op “Lees Verder” op het complete verhaal.

 

 

Het complete verhaal

Onder ideale weersomstandigheden werd deze jeugdpartij gekaatst. Maar liefst 32 jeugdleden hadden zich opgegeven voor deze partij die gesponseerd werd door IJzerhandel Raadsma. Er werd in drie categorieën gespeeld, het beginnersspel en een A en B klasse. Bij het beginnersspel waren er 12 deelnemers. Hier werd in 2 poules gestreden voor een plaats in de finales. Voor de eindstrijd om de derde en vierde plaats wisten de parturen Anna Bouma - Demi Hoekstra en Marten Wouda –Froukje Zijlstra zich te plaatsen. Na een gelijk opgaande strijd wisten Anna en Demi de derde prijs te bemachtigen. De finale werd gespeeld door Tessa Hoekstra – Jelle de Boer en Jorick v/d Hoek – Femke Haaksma. Tessa en Jelle hadden het beste voor laatst bewaard en zij gingen dan ook met de kransen naar huis. In zowel de A en B klasse waren tien deelnemers. Hier werd een competitie afgewerkt. Nadat alle parturen tegen elkaar hadden gespeeld konden de punten worden opgeteld. In de B klasse was de derde prijs voor Harm Kroodsma en Gauke Bouma. In de laatste wedstrijd moest de beslissing vallen voor de hoofdprijs in de B klasse. In een tot 3-3 gelijk opgaande wedstrijd tussen Meindert de Jong- Gerbrich Raap en Anna v/d Hoek -Mandy Holwerda waren het Anna en Mandy die op 5-3 en 6-6 de wedstrijd naar zich toe trokken. In de A klasse bleef het spannend tot de laatste omloop. Jelmer Hoekstra en Baukje Kroodsma pakten de derde prijs mede door het goede spel van Baukje. Bij een voorsprong van 5-2 leek het erop op dat het partuur van Anna Eelkje de Jong – Louisse Krol van het partuur Lars de Jong – Tjisse Arjen de Vries ging winnen, maar Lars en Tjisse Arjen wisten de wedstrijd te kantelen en deze te winnen met 5-5 6-4. Daardoor was de eerste prijs voor Lars en Tjisse Arjen en de tweede voor Anna Eelkje Louisse. Door het mooie weer, vele deelname en het sportieve spel een geslaagde ledenpartij voor deelnemers en publiek. De volgende jeugdpartij is op 9 juli.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 Image

Image

Image