28 juni 2009: Ledenpartij K.V. de Trochsetters.
Image Deze kaatspartij werd gesponsord door dorpshuis De Jister en Banga landbouwmechanisatie uit Ee. Voor het complete verhaal klik op 'lees verder'.

Om 12.30 werd er onder perfecte weersomstandigheden gestart voor de wedstrijd hadden 24 mensen opgegeven waardoor er met 8 parturen in een winnaarsronde en verliezersronde kon worden gekaatst. De eerste prijs in de winnaarsronde ging naar het partuur Julius de Jong, Erwin Postma en Gerbrand Nicolay. Dit partuur had duidelijk de overhand in de finale en won met 5-1 tegen de tweede prijswinnaars partuur Sipke Meindersma, Alette Keegstra-Sipma en Christine Heins. De verliezersronde was daarentegen een stuk spannender werd met 5-5 6-4 gewonnen door partuur Antje Haakma, Rik Beintema en Balling van Kuiken en de tweede prijs was voor partuur Diemer Meirink, Harm Sijtsma en Marten Jan Borger.Na afloop werden de prijzen uitgereikt in de kantine.