header03.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
28 juni 2009: Ledenpartij K.V. de Trochsetters.
Image Deze kaatspartij werd gesponsord door dorpshuis De Jister en Banga landbouwmechanisatie uit Ee. Voor het complete verhaal klik op 'lees verder'.

 

 

 

Het complete verhaal

Om 12.30 werd er onder perfecte weersomstandigheden gestart voor de wedstrijd hadden 24 mensen opgegeven waardoor er met 8 parturen in een winnaarsronde en verliezersronde kon worden gekaatst. De eerste prijs in de winnaarsronde ging naar het partuur Julius de Jong, Erwin Postma en Gerbrand Nicolay. Dit partuur had duidelijk de overhand in de finale en won met 5-1 tegen de tweede prijswinnaars partuur Sipke Meindersma, Alette Keegstra-Sipma en Christine Heins. De verliezersronde was daarentegen een stuk spannender werd met 5-5 6-4 gewonnen door partuur Antje Haakma, Rik Beintema en Balling van Kuiken en de tweede prijs was voor partuur Diemer Meirink, Harm Sijtsma en Marten Jan Borger.Na afloop werden de prijzen uitgereikt in de kantine.

Image

Image

Image

Image

Image

Image