header02.jpg

Welkom op de website van K.V. de Trochsetters


Hartelijke welkom op de enige echte website van k.v. “De Trochsetters” uit Ee en omstreken. Op deze site vindt u allerlei zaken met betrekking tot deze bloeiende vereniging. Zo kunt u o.a. kennismaken met de historie van De Trochsetters en kunt u zien wanneer u weer een balletje kunt gaan slaan. Ook zijn er de wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse ledenpartijen die er ook dit jaar weer op het programma staan.

Mocht u nog op suggesties en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om dit door te geven aan de Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken .

Veel plezier toegewenst tijdens het bezoek aan de website.

Hieronder treft u het laatste nieuws:
 
25 juli 2009 : Fjouwer jonges ut Ie partij.
ImageZaterdag 25 juli werd in Ee weer een traditionele dorpspartij gekaatst de partij werd gesponsord door de Fjouwer jonges ut Ie.

Het complete verhaal

De partij bestond uit en A en een B klasse. In de A klasse waren 4 parturen en werd er poule gekaatst. De eerste prijs was voor partuur Jacco de Jong, Andries Zijlstra en Tjeerd Weidenaar met 21 punten. De tweede prijs ging naar partuur Pieter Ele Kuitert, Miranda Scheffer en Halbe Mossel met 17 punten. In de B klasse werd er gekaatst met een verliezersronde en er waren 6 prijzen te verdelen. De derde prijs in de verliezersronde was voor partuur Lars de Jong, Aaltje Sipma Minnema en Sjoukje Boersma, de tweede ging naar Erwin Postma, Wietse Terpstra en altijd te laat Mervin Koudenburg. De eerste prijs in de verliezersronde ging naar Pieter Knoop, Krista Hoekstra en Roy den Elzen. In de winnaarsronde ging het er spannend aan toe en werd uiteindelijk met 5-5 6-6 gewonnen door Jan Willem Heins, Durk Wijbenga en Richtje Eisenga, de tweede prijs was voor Pieter Wouda, Durk de Jong en Marten Jan Borger en de derde ging naar Hemdrik Roel Woudstra, Jelmer Hoekstra en Lennart van der Galien. Na afloop was de prijsuitreiking in de tent waar het nog lang gezellig bleef.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image