25 juli 2009 : Fjouwer jonges ut Ie partij.
ImageZaterdag 25 juli werd in Ee weer een traditionele dorpspartij gekaatst de partij werd gesponsord door de Fjouwer jonges ut Ie.

De partij bestond uit en A en een B klasse. In de A klasse waren 4 parturen en werd er poule gekaatst. De eerste prijs was voor partuur Jacco de Jong, Andries Zijlstra en Tjeerd Weidenaar met 21 punten. De tweede prijs ging naar partuur Pieter Ele Kuitert, Miranda Scheffer en Halbe Mossel met 17 punten. In de B klasse werd er gekaatst met een verliezersronde en er waren 6 prijzen te verdelen. De derde prijs in de verliezersronde was voor partuur Lars de Jong, Aaltje Sipma Minnema en Sjoukje Boersma, de tweede ging naar Erwin Postma, Wietse Terpstra en altijd te laat Mervin Koudenburg. De eerste prijs in de verliezersronde ging naar Pieter Knoop, Krista Hoekstra en Roy den Elzen. In de winnaarsronde ging het er spannend aan toe en werd uiteindelijk met 5-5 6-6 gewonnen door Jan Willem Heins, Durk Wijbenga en Richtje Eisenga, de tweede prijs was voor Pieter Wouda, Durk de Jong en Marten Jan Borger en de derde ging naar Hemdrik Roel Woudstra, Jelmer Hoekstra en Lennart van der Galien. Na afloop was de prijsuitreiking in de tent waar het nog lang gezellig bleef.