18 juli 2009: Oostrumpartij begin van de bouwvak
ImageK.V de Trochsetters begint de bouwvak op zaterdag 18 juli met de Oostrumpartij. Zoals het nu lijkt wordt deze wedstrijd in Oostrum verkaatst, mits het weer het toelaat. De partij begint dan om 11.00 uur. Mocht het zo zijn dat de wedstrijd in Ee verkaatst wordt  i.v.m. het weer dan beginnen we om 12.00 uur. Als er voldoende animo is kaatsen we ook in een 40+ klasse. Leden en niet-leden mogen hier aan deelnemen en ook de de jeugd van het voortgezet onderwijs. Graag voor vrijdag 19.00 uur opgeven! Het perkleggen is op vrijdag 17 juli om 19.00 uur in Oostrum en daarna gaan we in Café Fryslan loten. Iedereen is hier dan welkom.