16 Mei 2009: De Gosse Veenma partij
Image Traditioneel werd de 2e wedstrijd van k.v. "De Trochsetters" gehouden en werd gesponserd doos Gosse Veenma mechanisatie uit Niawier. Maarliefst 22 kaatsers hadden zich aangemeld. ‘Lees verder'.

Er werd deze middag in 2 poules van 4 parturen gekaatst.

Poule A: Partuur 1; Harm Sytsma, Hedzer Hoekstra en Allianne Knoop tegen partuur 2; Aletta Sipma, Sven de Jong en Maarten Jan Borger. Deze werd gewonnen door Harm Sytsma c.s 5-4 6-4. Partuur 3; Eelke Idsardi, Raymond Hoekstra en Jan Willem Heins tegen partuur 4; Sipke Meindersma, Pieter Knoop en Meindert de Jong. Een sinderende partij  die werd gewonnen door partuur 4 op 5-4 6-6. Een best opgeslagen bal door Eelke werd ver over de boomtoppen geslagen door Sipke. In de 2e omloop moest partuur 3 het opnemen tegen partuur 1. Deze werd gewonnen door Idsardi c.s 5-4 6-2.  Partuur 2 mocht het opnemen tegen partuur 4 deze werd éénvoudig gewonnen door Meindersma c.s 5-1 6-0. 3e omloop; partuur 1 nam het op tegen partuur 4 en deze werd gewonnen door partuur 1 5-5-6-4. Maar partuur 4 had genoeg aan 5 eersten en plaatste zich daardoor voor de finale. Partuur 3 moest winnen om in de prijzen te komen tegen partuur 2. Idsardi cs deed dit en moch kaatsen om de 3e of 4e plaats.

Poule B: Partuur 5; Jacco de Jong, Hendrik Roel Woudsta  en Richtsje Eisenga tegen partuur 6; Andries Zijlstra en Erwin Postma. Gewonnen door Zijlstra c.s 5-1 6-6 Partuur 7; Balling van Kuiken, Rik Beintenma en Gerbrand Nicolai tegen partuur 8; Jan Klaas de Graaf en Diemer Meierink. Deze werd gewonnen door Kuiken c.s 5-4 6-0.  Partuur 5 mocht het in de 2e omloop opnemen tegen partuur 7 en dit werd gewonnen door partuur 7 5-5 6-4. Partuur 6 nam het op tegen partuur 8, dit werd gewonnen door partuur 6 5-3-6-6. Om een plaatsje in de finale of 3e of  4e prijs ging het tussen Kuiken c.s en Zijlstra cs. Deze werd gewonnen door Zijlstra c.s waardoor van Kuiken c.s het op moest nemen tegen Idsardi c.s. Deze partij werd gewonnen door partuur Idsardi.waardoor zij de 3e prijs in beslag namen. De finale ging tussen partuur 4 Meindersma c.s en Zijlstra c.s. Een prachtige finale die werd gewonnen door Zijlsta en Postma op de stand van 5-5 6-6.